pondělí 25. března 2013

Řecko slaví 192 let od založení současné republiky


Dnes, 25. března, slaví Řekové založení současné republiky. I když bohatá historie země sahá až do doby okolo 800 let před naším letopočtem, teprve v roce 1821 odtržením od Osmanské říše se datuje vznik současné republiky.

Řecko je i při dnešní ekonomické krizi zemí zajímavou pro letní destinaci mnoha miliónů cestovatelů. Nejenom, že má tato země svá historická centra s památkami, ale turisté si ji cení také pro její rozmanité přírodní krásy. Například pro různorodé řecké ostrovy, kterých je celkově přes 3000, ale jen 167 z nich je obydlených. Navíc se v Řecku můžete vykoupat v pěti různých mořích - v Egejském, Krétském, Thráckém, Středozemním a Jónském moři.

Tip pro Vás:
Pokud budete dnes telefonicky slavit se svými řeckými známými, kamarády nebo spolupracovníky, případně si budete chtít zajistit v Řecku letošní dovolenou, nezapomeňte, že můžete do Řecka volat jen za místní český tarif! Stačí, když zavoláte v pracovní dny v době 8-18 hodin na české provolbové číslo 234 245 245 nebo 234 245 234 a následně zadáte Vaše volané řecké číslo ukončené křížkem.

Vyzkoušejte a buďte ještě více ve spojení s vašimi blízkými nebo obchodními partnery.

Informace o všech dalších světových destinacích najdete na www.praha-connect.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat