pondělí 4. března 2013

Kvalitní volání pro Čechy v zahraničí


 
Žijete, pracujete nebo studujete v cizině? Cestujete po světě nebo se k tomu v blízké době chystáte?

Pokud ano, určitě chcete být neustále v kontaktu se svými rodinnými příslušníky, přáteli a kamarády v České republice.  A oni určitě chtějí zase znát Vaše úspěchy, nově získané zkušenosti a slyšet novinky. Možná používáte Skype, ale ne vždy máte svůj počítač u sebe a navíc občas zlobí internetové připojení, tedy i hlasový přenos není dobrý. Jak tedy mít kvalitní hlasový signál i na mobilní telefony v zahraničí a navíc za rozumnou cenu?

V České republice nyní začala fungovat služba zvaná Callthrough, což znamená že z ČR mohou lidé volat do mnoha světových destinací (nyní do 36 států světa napříč kontinenty – Evropa, Amerika, Asie, Austrálie) pouze za cenu místního českého hovoru! To vše je možné jak na zahraniční pevné linky, tak také i na zahraniční mobilní čísla! A to ne za drahý roaming, ale jen za místní, tedy český, tarif!

Callthrough servis, který se v České republice nazývá Praha-Connect funguje jednoduše, levně a spolehlivě.
Postup při volání je snadný: Vytočíte pražské provolbové číslo PrahaConnect 234 245 245 nebo 234 245 234 a po ohlášení zadáte požadovanou předvolbu do zahraničí a volací číslo účastníka. Křížkem zadání dokončíte (#). 
Spojování s účastníkem trvá jen několik sekund. Tuto službu můžete využívat pro volání do 36 států světa ve špičkové kvalitě a skutečně jen za místní tarif.

Tip pro Vás:
Když jste v zahraničí, pošlete Vašim rodinným příslušníkům, kamarádům a známým email nebo smsku s provolbovým číslem a nechte si zavolat za českou místní sazbu.
Vyzkoušejte a buďte ještě více ve spojení s vašimi blízkými.

Informace o všech světových destinacích najdete na www.praha-connect.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat