neděle 21. dubna 2013

Zdarma volání do zahraničí!


V posledních dnech zažívá Česká republika mobilní revoluci, když všichni tři mobilní operátoři razantně snížili ceny svých nejdražších neomezených tarifů pro domácí volání. Víte ale, že můžete nyní zdarma volat i do ciziny? 

Cenovou válku odstartoval 11. dubna největší operátor Telefonica O2, když stanovil cenu svého nejdražšího neomezeného tarifu FREE O2 CZ na 749 korun. Vodafone hned následně reagoval u nejdražšího neomezeného tarifu s cenou 691 korun. A také poslední mobilní operátor v Česku snížil cenu svého nejdražšího neomezeného volání z 3 290 korun na 749 korun. Všechny tyto tarify však platí jen pro volání v rámci České republiky.

Pokud chcete zavolat zdarma i do zahraničí, musíte si zaplatit, ale ne však u služby Praha Connect! Ta nabízí ZDARMA volání i do zahraničí, konkrétně do 36 států světa (Evropa, Asie, Severní i Jižní Amerika a Austrálie).
Jestliže máte u kteréhokoliv českého operátora úplný neomezený tarif (výše uvedené 3 tarify) a u operátora Telefonica O2 dokonce i prostřední tarif FREE  02 Plus (neomezené volání na pevné linky v ČR za 499 korun), můžete do zahraničí skutečně volat ZDARMA! A to nejen na zahraniční pevné linky, ale i na mobilní čísla! 

A jak na to? 
V České republice totiž již funguje služba zvaná Callthrough, což znamená že z ČR mohou lidé volat do mnoha světových destinací pouze za cenu místního českého hovoru na pevnou linku! Callthrough servis, který se v České republice nazývá Praha-Connect funguje jednoduše, levně a spolehlivě.

Postup při volání je snadný:
Vytočíte pražské provolbové číslo Praha-Connect 234 245 245 nebo 234 245 234 a po ohlášení zadáte požadovanou předvolbu do zahraničí a volací číslo účastníka. Křížkem zadání dokončíte (#). 
Spojování s účastníkem trvá jen několik sekund. Tuto službu můžete nyní skutečně využívat pro volání do 36 států světa ve špičkové kvalitě a skutečně ZDARMA.

Tip pro Vás:
I když jste v zahraničí, můžete mluvit s vašimi rodinnými příslušníky, kamarády a známými nebo kolegy také zdarma! Stačí jim poslat email a nebo smsku s provolbovým číslem a nechte je zavolat výše uvedeným postupem!

Vyzkoušejte a buďte ještě více ve spojení s vašimi blízkými.

Informace o všech světových destinacích najdete na www.praha-connect.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat