úterý 19. února 2013

Jak podpořit svůj export a neprovolat majlant



Existuje mnoho různých firemních řešení pro to, abyste mohli kvalitně telefonovat se svými byznys partnery. Většinou to ale stojí nemalé částky a používat Skype pro byznys také není úplně optimální řešení. V České republice ale funguje velmi kvalitní německý operátor 3 U Telecom, který nabízí tzv.Callthrough službu. Znamená to, že můžete volat do mnoha destinací a to jen za místní, tedy český, tarif a to jak z pevné linky tak z mobilu. Pokud máte na mobilu například byznys paušál, ani takové volání třeba do USA vůbec nepocíte.

Callthrough servis, který nabízí v ČR 3 U Telecom pod názvem Praha-Connect funguje jednoduše, levně a spolehlivě. Vytočíte jednoduše provolbové číslo PrahaConnect 234 245 245 nebo 234 245 234 a po ohlášení zadáte požadovanou předvolbu do zahraničí a volací číslo účastníka. Křížkem zadání dokončíte (#). 

Spojování s účastníkem trvá jen několik sekund. Tuto službu můžete využívat pro volání do mnoha destinací ve špičkové kvalitě a jen za místní tarif.Zkuste a uvidíte.

                                      Informace o destinacích najdete na www.praha-connect.cz

2 komentáře:

  1. No a není lepčí si koupit u Vodafone neomezený tarif a mít 1000 minut do zahraničí ZDARMA? Nebo u Vodafonu teď mají ty business tarify kde do zahraničí na zahraniční telefonní čísla voláš v rámci volných minut.

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě je výhodnější si volání za místní tarif do zahraničí užívat bez nutnosti platit neomezený tarif.

    OdpovědětVymazat